1. Intervjuene

Vi har i anledning utdanningens dag i UNN intervjuet fem ulike personer som arbeider i UNN og bidrar til å utdanne fremtidens helsepersonell. Vi i UNN er en stor læringsarena og driver med utdanning på mange måter. De som er intervjuet arbeider med læring på flere ulike måter og har brei kompetanse på feltet. Intervjuene ble utført i aug.-sept.2022 og Camilla Takøy ved klinisk utdanningsavdeling var ute og utførte intervjuene. I høyre marg finner du filmsnutter som er delt inn etter spørsmålet personen er stilt. 

De som har blitt intervjuet er:

Arbeider med LIS 2/3: Torgrim Fuhr, avd. overlege ØNH og Eirin Theodorsen, overlege UPS. ØHN (unn.no) er forkortelsen for øre, nese og hals. UPS (unn.no) er forkortelsen for ungdomspsykiatrisk seksjon. 

Veileder for lærlinger: Tom Willy Thomassen, paramedic/ambulansearbeider, Nordkjosbotn ambulansetjeneste. Les mer om ambulansetjenesten i UNN på unn.no.

Veileder sykepleiere: Angela Montavlo Hennig, enhetsleder og spesialsykepleier GynUro. GynUro (unn.no) er forkortelsen for "Gynekologisk, urologisk, endokrinologisk og plastikkirurgisk sengepost, Tromsø".

Arbeider med psykologistudenter: Aud Rørvik, enhetsleder og psykologspesialist v/ruspoliklinikken (unn.no).


Alle videoene er tekstet, trykk i høyre hjørnet i videoen for å skru på.