Emneoversikt

  • Responsive image


    GRATIS NETTKURS FOR HELSEPERSONELL OG KJØKKENPERSONELL PÅ HELSEINSTITUSJONER!

    - Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat? Og hvorfor er dette viktig?

     

    Voksne og barn med cøliaki må være trygge på at maten de får servert er glutenfri, slik at de ikke blir syke av maten de spiser. Det er også viktig at den glutenfrie maten oppbevares, håndteres og tilberedes på riktig måte og ikke blir utsatt for kontaminering/kryssforurensning av glutenholdig mat.

     

    På dette nettkurset får du nyttig informasjon om hvordan du kan tilrettelegge for trygg glutenfri mat, og hvorfor dette er viktig for noen mennesker.

     

    Dette går vi igjennom på kurset:

    Utfordringer: Hvordan er det å leve med cøliaki?

    Sykdomslære: Hva er gluten? Og hva er cøliaki og andre typer glutenintoleranse?

    - Mat er medisin: Hvilken mat er glutenholdig og hvilken mat er glutenfri?

    Trygg glutenfri mat: Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat? Få konkrete tips og råd!

    Du få tilsendt kursbevis og oppskriftshefte på epost i etterkant av kurset. 

    * Kurset er GRATIS!

     

    Her finner du mer informasjon om glutenintoleranse.