Hvorfor finner ikke kurset jeg tok i oversikten min?

Svar

Siden 2020 har det pågått arbeid for å flytte gamle kurs til ny plattform. Har du tatt kurs for en stund siden, kan det derfor hende at det ble gjort på den gamle plattformen. Disse kursene vil ikke vises i oversikten på den nye plattformen.

I en overgangsperiode vil det være mulig å fortsette eller se gamle kurs på den gamle plattformen. Du vil trenge din gamle innlogging (Epost + passord). Lenke:  https://profil.helsekompetanse.no/user/login

Du vil etter innlogging se dine gamle kurs i en oversikt. Hvis du blir nektet å gå til kurset er det foreldet og derfor stengt. Vi oppfordrer da til å ta ny versjon av kurset.

Gamle kursbevis: 

De gamle kurs du kan gå inn på, vil ha kursbeviset nede til høyre på forsiden, eller i kurset sin innholdsfortegnelse. Er kurset stengt, vil noen gamle kursbevis for enkelte kurs være å finne i en begrenset periode her: http://kurs.helsekompetanse.no/certify

Hvis du ikke kan finne ditt gamle kursbevis, oppfordrer vi til å ta ny oppdatert versjon av kurset for å få nytt kursbevis. Vi gjør også oppmerksom på at ikke alle gamle kurs hadde kursbevis i det hele tatt.

Sist endret: tirsdag, 24. november 2020, 11:51