Tore Høgås

Seksjonsleder

Tore brenner for brukeren

Tore er en sånn en som kjenner stor indre glede ved å få til alle de bittesmå tingene som gjør at DU får en god brukeropplevelse når du tar et kurs som er utviklet av oss!

Og de bittesmå tingene, det er ofte koder. Når to små kodesnutter samspiller, herrejemini!

Tores kjepphest? Tore insisterer på brukertesting – hele veien, alltid og på alle nivåer i utviklingen av et kurs eller nettsted eller hva det nå måtte være. Hva er vitsen med å lage noe som ingen kan bruke? Tore kan finne på å stille seg opp på Jekta (gedigent kjøpesenter i Tromsø. Red.anm.) med nettbrettet sitt og haie inn testbrukere, om så.

Tore har master i amerikansk litteratur, men har pendlet mellom undervisning og webutvikling i hele sitt arbeidsliv. Tore har vært med siden pionertiden, både for nettsidenes spede begynnelse generelt og nettstøttet læring (blended learning) spesielt. Han drev med engelskundervisning på nett allerede tidlig på nittitallet. Mye har skjedd siden den tid og ingen vet det bedre enn Tore. Som den nerden han er, er han alltid fullstendig faglig oppdatert.

Han er stadig på utkikk etter nye spennende koder, nye løsninger og detaljer som hever brukeropplevelsen. For som Tore sier:  ALT handler til slutt om en god brukeropplevelse.

Hos oss har hatt mange roller. Han har driftet vår egen nettside, vært den som bygger bro mellom våre utviklere og prosjekteierne,  vært husdesigner og den som lager det som skal lages i prosjektene.
Denne bakgrunnen er kommer godt med når han siden februar 2017 har vært seksjonsleder for denne gjengen.

Karikatur av Tore