Torbjørg Lindquist

Prosjektleder og markedsføring
+47 950 64 754

Torbjørg er kaospilot med full kontroll

De færreste vi møter har erfaring med å lage e-læring, og da kan det oppleves ganske kaotisk i startfasen. Heldigvis har vi Torbjørg! Hun stortrives i rollen som kaospilot i de første, ofte litt forfjamsede fasene i utrullingen av et kompetansetilbud.

Hos oss har Torbjørg rollen som rådgiver eller prosjektleder. Ofte har våre samarbeidspartnere prosjektledelsen selv, og da er Torbjørg der med overblikket sitt og guider hele prosesssen vel i havn.

Kartlegging er uhyre viktig og der er Torbjørg kompromissløs. Først når du vet akkurat hvor du vil, kan du velge veien dit, sier hun. Hva vil du lære ut, hvem er mottagere av lærdommen og hvordan passer det for dem å lære?

Torbjørg er opptatt av at kjemien i den gruppa som skal jobbe sammen er så god at alle tør å komme med det som kan se ut som tåpelige ideer. Slikt kan nemlig vise seg å være starten på noe nytt og fruktbart.

Torbjørg har markedsbakgrunn og har gründet et vellykket konferansesenter. Hun begynte i  Helsekompetanse i 2007. Siden da har utviklingen innen e-læring vært eksplosiv. Men dette er en dame som liker nye impulser og nye utfordringer – hun tok motorsykkellappen som femtiniåring. Nå kjører hun Honda 650 og har full kontroll. Der også! 

Karikatur av Torbjørg