Frivillig organisasjon

Juvente

Juvente er en ungdomsorganisasjon av, for og med ungdom som ønsker en verden basert på menneskeverd og solidaritet der rusmidler ikke skaper problemer. Juvente jobber med rusforebygging, ruspolitikk, solidaritetsarbeid og å skape gode, trygge og inkluderende ungdomsmiljøer over hele landet.

Tilbud

E-læringskurs
Illustrasjon av ungdom på festival med drikkeglass
Kolon er et nettkurs om rusmidler og det å ta gode valg.
E-læringskurs
ilustrasjon
Russeutfordringen er en forebyggende kampanje rettet mot russ. Hensikten er å redusere fyll og oppmuntre russ til å drikke mindre eller ikke i det hele tatt i løpet av russetida.

Juvente er en ungdomsorganisasjon av, for og med ungdom som ønsker en verden basert på menneskeverd og solidaritet der rusmidler ikke skaper problemer. Juvente jobber med rusforebygging, ruspolitikk, solidaritetsarbeid og å skape gode, trygge og inkluderende ungdomsmiljøer over hele landet. Juvente er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. Juvente har lokallag og over hele landet og flere hytter og eiendommer som medlemmene bruker til aktiviteter. Juvente har også et stort nettverk av søsterorganisasjoner i store deler av verden. Juvente er tilknyttet barneorganisasjonen JUBA og voksenorganisasjonene IOGT i Norge og DNT – Edru Livsstil.

Forkortelse på organisasjonen: 
Juvente
Address: 
Torggata 1
OsloOslo 0181
Norge
Telefon23214550