Magnus Engeset

Prosjektleder

Magnus er en proff pådriver

Vår ferske prosjektleder Magnus er en nysgjerrig og entusiastisk type som alltid har tusen jern i ilden. Han er utdannet statsviter, med en master i strategisk ledelse og økonomi i tillegg. Magnus har mye erfaring fra frivillighetsarbeid og har et vell av engasjement og positiv energi som han tar med seg inn i prosjektene sine.

At Magnus endte opp som prosjektleder er slett ikke tilfeldig. Magnus har nemlig en egen pasjon for prosjekter. For prosjekter har en begynnelse (det er bare å sette i gang) og en slutt. Og på veien skal folk jobbe sammen og få til noe bra. Da stortrives Magnus, som liker at ting skjer, at verden går fremover og blir et bedre sted. Han er en proff pådriver og får prosjekter trygt i havn med entusiasme og effektivitet.

Magnus har vært portør på sykehus i mange år. Å ha vært portør er en veldig god erfaring når man skal jobbe med andre ting i helsesektoren, for portører er med på det meste og snakker med de fleste. I alle fall når man er en nysgjerrig og utadvendt fyr som Magnus. At helsesektoren har rom for forbedring, er han ikke i tvil i om. Og han bidrar gjerne. Med et hode som kontinuerlig klekker ut bedre løsninger, er han definitivt en du vil ha med på laget!

Karikaturtegning av Magnus Engeset