Liv S. Finjord

Rådgiver opplæring i kliniske systemer

Liv gjør folk gode!

Liv begynte å jobbe på Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) som nyutdannet intensivsykepleier og det er fortsatt UNN som gjelder for Liv! Gjennom mange ulike roller oppigjennom årene, både klinisk og administrativt, har Liv stått på for sykehuset i sitt hjerte. Mest i hjembyen Harstad, men også på moderskipet i Tromsø.

– Det er meningsfullt og spennende å jobbe på sykehus, sier Liv.

Liv jobbet som leder på medisinsk klinikk i Harstad før hun kom til vår seksjon, primært for å være opplæringsansvarlig ved innføring av elektronisk kurve. Og Liv er rette person på rette plass. I sitt virke på sykehus, både som sykepleier, rådgiver og leder, har hun sett hvor viktig det er for folk med god opplæring.
- Ingen skal være usikre på hva de skal gjøre. Hvis du er trygg, gjør du rett og slett en bedre jobb og trives mer, sier Liv. – Gjør du folk gode, bærer det nemlig mange frukter.

Liv danner en egen Helsekompetanse-avdeling i Harstad, med noen avstikkere opp til oss andre her i Tromsø innimellom. Heldigvis har Liv vært ute en vinterdag før, både i arbeidslivet og i båt, så hverken alenekontor eller rullende hurtigbåtreiser på storbåran ser hun mørkt på, sjøsterk som hun er. I det hele tatt er Liv en utpreget nordlending med godt humør og det blir ofte fliring og sjårring med Liv til stede.  Når hun er tilstede da, vel og merke. Liv har nemlig alltid noe på gang, enten det er på hytta i Storvassbotn eller en reise hun planlegger i nøye detalj. Men møter du henne er sjansen er stor for at du trives og føler deg bra. For som Liv sier; det er viktig å ha det bra på jobb!  

 

Karikaturtegning av Liv