Linn Eidem

Pedagogisk rådgiver

Linn er spesialist på digital læring

Skal man lage noe som har med læring å gjøre, så er det lurt å ha en pedagog med på laget. Og det har vi! Vi har vært så heldige å få lokket Linn over i et stillesittende og rolig kontorliv, i stor kontrast til stillingen som pedagogisk leder i barnehage.

Men stillesitting til tross; den dynamiske e-læringsbransjen er perfekt for et digitalt hode som liker nye impulser. Allerede på barnehagelærerstudiet tok Linn en spesialisering i digital kompetanse og boom! en ny, glødende interesse var vekket.
– Jeg ble veldig interessert i hvordan vi kan bruke digitale verktøy for å lære, sier Linn, som også etter hvert begynte å lære opp andre barnehageledere i digital pedagogikk.

Og om det er barn eller voksne som skal lære noe, det er de samme pedagogiske prinsippene som gjelder. – De har bare litt ulike forutsetninger, sier Linn. Nå skal hun være prosessleder og pedagogisk rådgiver her hos oss og sørge for at vi hele tiden har fokus på god læring, målgruppe og læringsmål. Det blir bra!

Den nye hverdagen på kontor har i begynnelsen medført noe vandring rundt i lokalene for Linn, for hun er nemlig ikke egentlig av den stillesittende typen. Hun er ei spræka som drar med seg familien på rando-turer vinterstid og ti-på-topp-turer sommerstid. Men den virkelige lidenskapen skjer i de sene kveldstimer når barna har lagt seg. Det er nemlig strikking. Det gir utslag i utstrakt beundring i hverdagen - når hun stiller i den ene flotte strikkegenseren etter den andre. Sukk. Her er jenta som får prosjektene unna!

Karikaturtegning av Linn Eidem