Eva Sigrid Braaten

Prosjektleder og sosiolog (permisjon 1.10.19-1.10.20.)

Eva leder prosjekter med vitenskapelig presisjon

Eva går metodisk til verks som prosjektleder og rådgiver. Hun er nemlig utdannet forsker og intervjuer våre oppdragsgivere på forskervis for å finne ut hva de ønsker oppnå. Hun har også et og annet innspill til hvordan de skal få det til. Dernest passer hun pengesekken og sørger for at alle gjør det de skal for at prosjektet skal komme i mål. Hva mer kan du ønske deg av en prosjektleder?

Eva innrømmer glatt at hun liker å adminstrere. Men det hun brenner for, er god formidling! Eva er den hos oss som redigerer fagtekster, og det gjør hun med glød og begeistring. Å skrive for nett er en helt egen type sjanger som hun stadig forsker på.

Eva har bakgrunn som evalueringsforsker og er ofte den som gjør de forskjellige evalueringene hos oss. Hun vurderer om prosjekter har oppnådd sine mål ut i fra vitenskapelige kriterier og finner ut hva slags erfaringer som er gjort. Og som en som liker å få innblikk i ulike verdener, passer det den vitebegjærlige Eva godt.

Eva har doktorgrad i samfunnsplanlegging og kulturforståelse. Hun kom til oss i 2013 fra UiT Norges Arktiske Universitet, hvor hun har jobbet både som forsker og forskningsadminstrator.

Karikatur av Eva