Christina Grytå

Grafisk designer og kursutvikler

Christina er vår kreative kaptein

Verden går ikke fremover uten kreative, skapende mennesker. Og til vår store glede har vi fått en av dem på laget! Christina Grytå er grafisk designer med lang fartstid og allsidig visuell kompetanse. Hos oss skal hun sørge for at alle kurs, nettsteder og fagnett med mer har en funksjonell design og ikke minst; ser stilige ut!

Christina tok reklame, illustrasjon og design-linjen på videregående og ble straks etterpå hanket inn til et reklamebyrå. Siden har hun jobbet med grafisk design og illustrasjon i alle varianter, og nå er hun her hos oss. Endelig har vi vår egen grafiske designer!

Du finner ofte Christina med en fargestift eller en blyant i hånd. Hun er nemlig en uhelbredelig tegner. Små, rare skisser for moro skyld, illustrasjoner eller logoer. Det siste er hun en kløpper på. Trenger du logo, så vet du nå hvor du skal gå.

Som tidligere aktiv skytter har hun evnen til å holde hodet kaldt når det koker rundt henne - og dét kan være en god egenskap å ha her hos oss når prosjekter skal ferdigstilles og dødlinjene nærmer seg med stormskritt.

Christina skal også være webredaktør for Helsekompetanse.no og være med på vårt lille superteam som skal lage en ny, teknologiuavhengig infrastruktur for det nye Helsekompetanse.

Karikatur av Christina Grytå